oh i will hold on hope

jag är körd i huvudet men jag mår bra. äntligen.

mamma opererades dagen till ära, allt gick som på räls så snart kommer hon hem och gnäller ännu mer innan det kommer bli bättre, men då går det i alla fall åt rätt håll för en gångs skull. fina mami. nu ska jag ställa mig i en skollhet dusch sedan sova. fint det där, nybäddad säng har jag också!

drömfakulteten

minnen
de kommer bli min död
alla dessa minnen
jag hatar er
minnen

"U. Daddy's girls unite. Är hon inte väldigt våldsam och naiv den där amrikanska vita skräpflickan? Du menar den där väldigt hysteriska vässande kvinnan med manifestet? Vad är det förresten hon försöker säga? Nej, jag hör faktiskt inte vad hon försöker säga med den där vilddjurslika mörka rösten.

V. Hon säger: Jag drömmer om att du aldrig ska sluta leta efter mig.

W. Hur hittar jag vägen tillbaka i mörkret?

X. Mörker. Tystnad. Öknen svarar inte.

Y. Hon säger: Följ stjärnan. The lost highway

Z. Följ den till slutet."


hej

ont överallt, främst i magen. allt luktar och smakar vitlök, ingen vampyr kommer nära mig inatt, eller någonsin. skolarbeten väntar på mig, det skiter jag i. jag ska torka håret, sedan sova. jag är så trött på människor! dricka vatten, sen ringa angelica. hejdå. 

pills

gillar att jag sitter och lyssnar på N sync och inte kan bestämma mig för hurvida jag mår bra eller dåligt. dagen har varit katastrofal och jag däcka på soffan så fort jag landa. mitt liv är dött och jag gillar inte den jag håller på att bli.

howl

jag hatar snö och jag hatar regn
idag
mitt huvud värker
nu
kaffe och konstessä buä

Florence + The Machine

jag hatar dig!

det borde inte vara okej att det gör så ont. jag kvävs och jag vill spy och jag kan för allt i världen inte sluta gråta. jag måste sova men så fort jag försöker kommer allt tillbaka. varenda känsla, varenda lukt och det slutar med att jag sitter ihopkrupen som en annan idiot och gråter. jag hatar att jag låter det här hända med mig. jag vill bara gå tillbaka i tiden.

en måndag klockan 22.37 och jag har en sten i bröstet

jag vet att det skedde av en anledning, även om jag tror att det skulle gå att jobba på anledningen och få det att fungera så känns det som att det inte skulle räcka. det gör ont att tänka så, det gör ont att tänka på allt insom området. det gör ont att veta att det kanske finns någon ny, någon bättre men det som gör ondast är att om två månader kommer det vara slut, över. även om det gör ont att möta det varje dag så känns det fruktansvärt att aldrig mer behöva möta det. allt gör ont nu, varenda tanke, varenda syssla, varenda rörelse. men jag antar att det kommer gå fortare om två månader. jag vill att det ska vara över nu. jag hatar det här.

sluta bara

sluta plåga dig själv nu!
sluta du också!

don't let me go

Tumblr_kyvmt0ke7l1qa0x2eo1_500_large
x sitter och lyssnar på sjukt dåliga låtar som jag inte kan låta bli att älska
x känner mig lite skärrad inför vad som komma skall
x vilket jag i och för sig inte har en aning om vad det är
x kanske även därför
x min kropp och mitt huvud hänger inte ihop

jag är lite sådär tröttpigg och vet inte vad jag ska göra. snart sätter jag mig väl och strökollar film på fyran och kladdar i ett av mina miljoner block. kanske ska jag göra mig varmchoklad också bara för att idag är jag värd det bara för att jag lyckats hålla mina känslor i schack idag! idag är jag alltså bra!


i know, i know, i know your still my love


.

jag känner mig som den ensamaste människan på jorden och det är mitt eget fel. självförakten ligger på topp.

19.34

varför kan jag inte bara hata dig? jag vill inget hellre men istället så älskar jag sig så mycket att det gör ont.

dreams

det känns som att något är på väg att hända, något bra tro det eller ej. jag tror jag börjar få grepp om det igen, men det kan väl vara för att det snart har gått en hel dag utan en skymt. men nu känns det i alla fall bra. som att jag faktiskt kommer överleva det här utan någon större skada på mitt jag. jag börjar få grepp om verkligheten igen och skrev precis klart ett arbete och har därför bara fyra kvar. jag är lugn nu, snart kommer jag väl kunna andas igen också, det är också skönt. då kan luften bli min vän igen och jag kan sluta skriva så löjliga saker som allt som är skrivet här i från två månader tillbaka. två månader, i torsdags var det exakt två månader. hur känns det? tomt, fördjävligt men jag lever ändå.

girl with a bird

marzella

gillar mina humörsvägningar nu för tiden - de är inte alls utmattande.
jag vill sova resten av mitt liv. jag vill vakna och inte vara trött och leva på ett konstant lyckorus. jag vill inte ha detta upp & ned hela tiden. vill inte. vill inte. vill bara vara glad.


take another little piece of my heart

fredag
mitt liv är komplett igen
wohooo


uuuhh

jag är trött jag är trött jag är trött jag är trött jag är trött jag är trött jag är trött
jag är så jävla trött!!

den här dagen har varit endast sjukt jobbig och seg och bara allmänt dålig. nu ska jag äta jätte mycket god mat och fira min finaste syster som fyller sjutton idag. GRATTIS!

when i'm falling i'm in peace

Tumblr_l0rrcz4j1m1qbwh3xo1_500_large
x gjort klart ett arbete, fem kvar
x mitt hjärta gör ont och jag kan inte andas
x jag får aldrig sova
x jag har inga bra tv kanaler i mitt rum
x jag mår både bra och dåligt samtidigt
x imorgon ska jag fika med Kim
x ska bara infinna mig i skolan max en timme
x florence + machine är det bästa jag vet

i'll be gone

FITTAHELVETEKULHORAÄCKELÄCKELÄCKELCPLUDERÄCKELFITTAKUK


sunlight

jag känner mig så otroligt splittrad just nu. jag är stressad, trött, ledsen, arg, hjärtekrossad, nära döden men samtidigt kan jag inte låta bli att liksom skrika ur den lycka jag känner just nu i form av sång och dans. jag blir så glad av vädret och min nyfunna musik och av min absolut finaste angelica, som förövrigt är den som håller mig vid liv just nu, att jag inte kan sitta riktigt still. men samtidigt som jag känner den här lyckan vill jag bara skrika ut allt det onda i min kropp och slänga mig ner på golvet och gråta tills jag är helt uttorkad. jag är så less på min sömnbrist också. jag förstår inte, jag sitter och gäspar som en och annan idiot i tre timmar sen när jag äntligen ska få krypa ner i sängen ligger jag vaken i yttligare tre timmar innan jag faller in i en lätt sömn som jag hela tiden vaknar ur. JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS! mm. jag vill att allt bara ska sluta nu, bara sluta. jag vill sluta nu, sluta känna saker. jag vill bli helt tömd på känslor om så bara för en liten stund. bara för att jag verkligen hatar att se dig, bara för att det hugger till i hjärtat varje gång jag ser dig, varje gång du ler. jag är så trött.

weak

något kommer hända
annars är det fel

whiskey

jag saknar dig, okej?
Sleeping Sickness
Eshu0gezmjgumk2fzlkwbrgzo1_500_large

x jag saknar tiden för ett år sedan
x jag avskyr att mitt liv har tagit ett drastiskt steg neråt
x jag hatar mitt hår
x jag hatar att jag är en riktig bitterfitta ikväll
x jag hatar att jag har börjat alla punkter med jag

solsolsooooligt

snälla ge mig någonting bra, jag orkar inte.
jag kommer gå under!

jag gillar dock solen! stanna hos mig sol, stanna

fuuuuck

älskar sömnlösa nätter när skolan väntar ..

know everything about us

kom ganska nyss hem från en trevlig kväll hos bobo. känner hur illamåendet coh huvudvärker börjat ta över nu dock. borde ta och pallra mig ner i sängen men det kryper i kroppen och jag känner bara för att slänga mig på golvet och gråta ur ögonen. stressad och oroligt, receptet för en sömnlös natt. fint. jag hoppas att det är sjukdom som vankas för jag har inte råd att bara må såhär utan att vara sjuk. fan


feels like heaven

Tumblr_kzlzl2qup51qaqu84o1_500_large
Tumblr_kxonoitwxs1qzr6ooo1_500-842x569_large
20090615022256


swallow me whole

Lungs

plugga ida, plugga ida, plugga ida, plugga ida
nu ska jag plugga
hejdå


you hit me once, i hit you back

You've Got The Love
Tumblr_l0mbopsgsi1qa1yb2o1_400_large

fan

jag vill vara någon. jag vill inte vara ingen. jag vill minnas som någon, någon som var till nytta för något, någon. jag vill inte vara så meningslös som jag känner mig. jag vill att du minns mig som Hon med stort h. jag vill bara att du minns mig.

hurricane

Humör: ensam
Gjort: inget
Planer: inga
Ser på: projektrapport
Lyssnar på: bob dylan
Läser: projektrapport
Dricker: te
Äter: inget
Bästa:
Sämsta: du
Väder: blött
Kläder: mjukisbyxor och t-shirt
Skor: inga

Tumblr_l0d2cp901u1qakr18o1_500_large

älskar att jag sitter hemma en fredag kväll och pluggar. min kropp är rastlös och stissig medan mitt huvud är alldeles lummigt och bara vill sova. jag kommer inte kunna sova, chokerande! hela jag börjar göra ont igen. jag orkar inte detta berg- och dalbanande inuti mig. det gör ont, jag står ut men det gör ont. jag saknar lukten och halsen.

nu: mer te och mer projektrapport!

john blund

jag kan inte sova längre, det spelar ingen roll hur lite jag har sovit innan eller hur trött jag är jag tycks aldrig somna. när jag tillslut gör det sover jag jätte oroligt och vaknar var tionde minut. jag somnar inte för att jag fryser så jag drar på mig ett extra täcke och massa kläder, vaknar en timme senare och är jätte varm så jag drar av mig kläder, kan inte somna om för ag är fortfarande jätte varm så då drar jag av mig det extra täcket också och somnar till slut, vaknar en halvtimme senare och fryser igen. såhär ser mina nätter/morgonar ut. jag är helt slut i huvudet och i kroppen och jag kan inte tänka klart. jag saknar kärlek och närhet och trygghet. jag saknar sömn!

23.55

en mening utan ord
gråt ej mer


åttonde april tjugohundratio

knappt sovit någonting alls, mitt huvud värker och jag känner mig bakis. bra dag!
städa rum, plugga och sen monika står nu på schemat. monika är i alla fall fin.

Tumblr_l0ew4ngliy1qakr18o1_500_large
weheartit

day too soon

i ran away from good

jag mår dåligt, jag vill åka härifrån, jag vill ha lyckorus och sol

i'll be dancing

jag vakna för bara en liten stund sedan och vägrade öppna ögonen. jag hann dock bara ligga i 10 min innan det slog mig att jag skulle göra något idag, jag kunde inte komma på vad så jag slog upp ögonen med ett ryck stressad som få. jag behöver inte vara utanför den här dörren förren klockan sex. jag kunde legat kvar i min mjuka varma säng i mörkret och fortsatt blunda. det skulle kännas behövligt just nu. mm

idag ska jag i alla fall möta upp martin. underbart. det är inte varje dag man får träffa den finaste människan på jorden! till dess ska jag hinka i mig kaffe och plugga.

puss

jag vet inte, jag är förvirrad, mitt ben svider likaså min fot. jävla golvlist.
nu blir det film eller tv eller annat kul. imorgon kommer bli bra. puss.
Telephone - min nya drog. fint.

i will try to fix you

jag känner mig ensam och tom.
uttråkad och rastlös.

jag saknar något fint, något att hålla fast vid. jag saknar att känna mig fullständig.
jag saknar motivationen. motivationen till att börja leva igen. jag orkar inte, är för trött. för trött på både mig själv och alla andra. jag saknar att orka. saknar att ha ork. till allt. för nu finns det inte ork till någonting mer än disken, om ens det.

I hope i never get lonely

idag fick jag klart ett skolarbete, jag kan jag också. nu är det bara sex kvar och hälften av dem är redan halvklara så det känns helt okej. imorgon ska jag skriva rapporten till mitt projektarbete sen kan jag vila i en dag och börja plugga inför ett av två skriftliga prov.


jag har börjat fundera i konstiga banor som gör mig otroligt förvirrad. och det dumma är att egentligen tänker jag inte iu konstiga banor, jag tänker i väldigt bra banor egentligen. även om det gör ont nu så kommer det gå över fortfare på så hör vis. men sen kanske jag bara tänker såhär eftersom det var så många dagar sen jag var tvungen att möta smärtan sådär face to face. men det här går bra, det är i alla fall framsteg. det börjar lätta. jag gråter inte längre varje sekund av varje dag.

    
we all wanna be big, big stars, but then we get second thoughts about that


turn out all the lights

jag har nog aldrig förr varit såhär mätt men ändå inte kunnat sluta äta.
något är fel på mig.


give me something to believe in


boy with a coin

girl with a bird

Tumblr_kzp65phvnl1qakr18o1_500_large
Tumblr_kzlv29h3tp1qakr18o1_500_large

believe in me. help me believe in anything
allt är mörk, varenda liten hörna av hela jag är kolsvart. jag klarar mig utan nu, det vet jag och även om jag inte har slutat hoppas så har jag slutat vänta, men det gör fortfarande ont. jag har fortfarande svårt att andas när jag tänker för mycket, det känns fortfarande som att någon stampar på mitt hjärta. mitt hjärta. ett hjärta. någon annans hjärta. hjärta. helvete.

RSS 2.0