this heart, it beats

konstant illamående suger

it's a bad way

jag vet inte hur jag ska tolka alla mina jävla drömmar, jag blir förvirrad!

snart bär det av till angelica mitt ute i ingenstans men det ska bli trevligt. om inte annat behövligt!

technogranne

grannar som är som jag är inte alltid kul. jag vakna ganska nydligen av att det pumpades fruktansvärt dålig techno där nere. vilket det har gjort i stort sett konstant sen jag kom hem igår men en liten paus någonstans inatt. sen kunde man ju inte somna om till det där groteska ljudet och dra ut på dagen så mycket som möjligt utan det var bara att pallra sig upp. snart ska jag bege mig in i duschen och sen äta frukost. jag vill att dagen ska vara slut nu, tack!

tristess i hjärtatweheartit

jag är så löjligt rastlös. jag vill inte alls bumsa i säng. jag vill sitta & vara sådär löjligt poetisk med någon in på småtimmarna då det börjar bubbla upp en mysig känsla i magen som visar på att man borde gått och lagt sig för minst fem timmar sedan. jag vill sitta & diskutera fina saker & fula saker & dåliga saker & bra saker & saker som gör mig lycklig samt olycklig. jag vill inte sitta själv i ett rum smockat med ljus och samma låt på repeat hela kvällen. jag vill vara med någon, dricka te och inse att livet är fint i all sin fulhet. jag vill sitta och få ångest över att jag inte är lika smal och inte lika vacker som flickor i tidningar och sen få höra hur blind jag är. jag vill bli uppmuntrad och jag vill uppmuntra. jag vill lösa problem som inte är mina och jag vill att någon annan löser mina problem. jag vill vara en icke självständig flicka ikväll.

roxanne


jag förstår inte att min kropp kan göra så ont och jag förstår inte att jag kan vara så trött och jag förstår inte hur mycket jag kan älska den här låten! man skulle nog kunna kalla mig dum idag. mm

det blev en kväll för mig själv idag, inte riktigt tanken men då kan jag i alla fall bumsa i säng när jag vill, vilket lutar åt väldigt snart. det känns dock som att jag borde vänta till klockan slår nio trots allt så är det fredag. imorgon när jag vaknar upp kommer jag vara ensam igen, det börjar bli lite av en genomträngande ensamhet i den här lägenheten. tillsammans med ytterst få plusgrader blir det inte direkt någon drömbostad.


fredag

idag var första heldagen i skolan på hela veckan för min del, det i stort sett sög. min näsa fortsätter att täppa igen och jag är trött som få nu till dagens slut och jag  har varit på underligt manohumör hela dagen men det är väl kul det. ska snart bunkra upp mig i ett hörn med varmchoklad och en bok och kanske tvinga hit lars om inte angelica får för sig att ringa? ne, inte det?

the last song

snön börjar sakta ta död på mig, men jag glädjer mig med att den faktiskt inte kan ligga för alltid och när den är borta kommer detta ögonblick blott vara ett minne!

jag drömde det äckligaste jag någonsin drömt inatt tror jag. jag försökte strypa min lilla syster och jag vet inte om det var för att rädda henne från något eller om det var ett spel jag ville vinna. hon var så liten och så hjälplös och blicken och såg på mig med var hjärtskärande. jag vaknade upp kallsvettig och höll på att kvävas samvetskval. nej, det där är inget jag vill drömma igen.


whuwhuuuuuuhhhuuuu

jag kan inte bestämma mig för om jag ska bege mig till skolan imorgon eller inte, jag borde gå men är osäker på om jag skulle orka hela dagen och eftersom jag alldra helst vill gå på min sista lektion vore det ju dumt att gå och sen inte orka till den så jag kanske borde gå på bara den, hm. jag vetinte.

shes scared to breathe

jag är trött, mitt huvud värker och min näsa slutar aldrig rinna. jag har precis förstorat den här sidan och vet inte hur man ändrar tillbaka. irritationen sprider sig och jag är så förbannat trött på allt. jag är nog allra mest trött på den förbannade jävla snön som istället för att försvinna förökar sig likt vildkaniner. jag blir galen! jag vill ha vår och värme nu, jag vill gå runt i fina små klänningar och en jeansjacka eller vad som utan att frysa arsle av mig. jag vill egentligen bara kunna kliva utanför dörren utan att frysa arsle av mig.


weheartit

I told her no, she cries te amo. I told her Im not gonna run away but let me go

Te amo, te amo, she says to me. I hear the pain in her voice
Then we danced underneath the candelabra She takes the lead
Thats when i saw it in her eyes, its over

Then she says te amo. Then she put her hand around me waist
I told her no, She cries Te amo. I told her Im not gonna run away
but let me go My soul hears her cry, without asking why
I said te amo, wouldn't somebody tell me what she said
Don't it mean I love you? I Think it means I love you
Don't it mean I love you?

Te amo, te amo, shes scared to breathe. I hold her hand, i got
no choice uhh. Pull me out on the beach, danced in the water,
i start to leave. Shes begging me and asking why its over.

Then she says te amo. Then she put her hand around me waist.
I told her no. She cries Te amo. I told her I'm not gonna run away,
but let me go. My soul is crying, without asking why.
I said te amo, wouldn't somebody tell me what she said.
Don't it mean I love you? I Think it means I love you.
Don't it mean I love you? I Think it means I love you.

Listen we can dance, but you godda watch your hands.
Watch me all night, I'll move under the light, because I understand.
That we all need love, and I'm not affraid. I feel the love,
but I don't feel that way.|

Then she says te amo. Then she put her hand around me waist.
I told her no. She cries Te amo. I told her I'm not gonna run away
but let me go. My soul is crying, without asking why.
I said te amo, wouldn't somebody tell me what she said.
Don't it mean I love you? I Think it means I love you.
Don't it mean I love you? I Think it means I love you.
I love you.

Te amo, te amo, don't it mean I love you?

nothing really matters

dagen var egentligen menad att ägnas till först plugg och sen mys med min fina angelica men då det visade sig att hon inte kunde komma hit blev det lite av en telefondejt istället eftersom hon är ledsen och behövde en klapp på axeln. så istället för att ägna mig åt att plugga spenderade jag två timmar i telefon med henne, men det var det värt. hon är den finaste.

jag nyser fortfarande konstant och min näsa vägrar sluta rinna men det är okej för jag har gjort de alla andra redan gjort och börjar läsa twilight så snart ska jag göra mig en ny kopp varm choklad och hoppa i säng med den innan jag tar mig an pluggandet. jag fasar förresten över den kommande snöstormen. jag börjar verkligenundra om vi någonsin kommer få skåda sommaren igen, hm.

tell me what to do

det kryper i mina fingrar efter att få skriva men det finns inget att skriva, inget att säga. jag är tom på inspiration och det gör mig lite ledsen. jag är tom på ord, det enda som jag känner egentligen gör mig till mig. det är liksom det jag är på bra, det i stort sett enda jag orkar syssla med och det är nu väck. inte har jag en fungerande kamera så jag kan uttrycka mig på annat vis heller. jag hatar att vara fattiglapp med noll insiration.numb


pic: unknown

that '70s show

jag är fortfarande helt död i kroppen men that '70s show räddar dagen aningens aning. om det är någon vänlig själv som läser detta vill den vara underbar och skicka dess spotify lista, musiktorkan är stor och det kryper i kroppen efter ny bra musik. jeppjepp. nu blir det mer te och mer '70s show!

living room

det finns ingen som är sämre än jag på att plugga. har tagit fram tre av fyra arbeten som jag har både hunnit påbörja och lagt av med under loppet av tio minuter. min koncentration existerar inte. ska försöka mig på gitarren ett tag till sen blir det att skriva om dödshjälp! fast först kanske jag kan ta mig en paus och läsa? kanske? inte? ne .. usch jag hatar att må dåligt och jag hatar att plugga! yes!

living room
min nya plugglista som kommer att vara ändrad inom loppet av 5 minuter, förmodligen.

mm

ja, det blev då av att stanna hemma idag. jag ska nu göra mitt bästa för att sätta mig med någon av mina uppgifter utan att gå och lägga mig igen. min näsa gör ont likaså mitt huvud. mm, möjsiiiigt!


mm, såhär ser jag ut nyduschad och sjuk. mycket vacket!

run

jag har ingen ork alls kvar i kroppen. har precis kommiut hem från far och har bara hunnit plcoka undan lite såhär innan lars kommer. jag är död. varenda muskel i min kropp vill bara lägga sig ner och sova men jag måste vänta på att mannen kommer så jag kan släppa in honom. sen är det banne mig bums i säng. om jag inte mår bättre imorgon blir det nog att stanna hemma, vilket vi inte har råd med så jag måste bli bättre. måstemåstemåste.

morgondagens måsten:
 • plugga matte
 • spela gitarr
 • skriva på uppsats
 • lämna tillbaka skolbok (måste alltså se till att komma iväg till skolan)
 • bli frisk
 • skriva klart essän
jag tror nog inte jag hinner allt detta, men försöka skadar aldrig. nono. jisses vad min kropp värker. nu ska jag göra mig något iskallt att dricka!

sjuk

nu sitter jag ihopkrupen i ett hörn i väntan på pappa - sjuk! näsan rinner och huvudet är lummigt. jag som aldrig blir sjuk har blivit det två gånger nu under loppet av en månad, inte kul. jag har inget kul att skriva, jag mår dåligt.


huuuuuuuuuvudvärk


böh, mitt huvud värker och jag håller på att falla ihop av trötthet men jag måste bita ihop för snart bär det av till medborgarplatsen för att ta adjö av min fina kajsa som reser bort i två månader. det blir visserligen ingen lång tur för min del för sedan ska jag och lars köpa en hel massa godis och bunkra oss framför tvn med en film och katten för att bota min huvudvärk, hoppas det funkar. mm! imorgon måste jag städa - igen!

what are we doing?

okej, jag vakna med träningsvärk i hela kroppen efter ommöbleringen. jag har träningsvärk i rumpan, seriöst RUMPAN?! det är sickt så otränad jag är, haha. nu ska jag i alla fall dricka upp min sjukt goda varma choklad sen ska jag kila ner i tvättstugan och starta tvätten. sen ska jag nog sova lite till.

if you play, you play for keeps

illamåendet  vill fan inte ge med sig. jag ska nu ta ett stort glas iskall saft sen ska jag bumsa i säng med antingen min bok eller tv, humhum. godnatt!


unknown.

it's the last chance to feel again

nu mår jag ruskigt illa och vill egentligen bara gå och lägga mig, gärna för att vakna i typ april eller maj eller något sånt annat trevligt. mm, det vill jag.

jag stannade hemma från skolan idag. tanken var väl egentligen att jag skulle ta mig i kragen och börja på den där uppsatsen som börjar bita mig i tårna men innan jag börja tänkte jag att jag bara snabbt skulle byta plats på skrivbordet och sängen, lättare sagt än gjort. det tog mig en sisådär timme innan mitt rum var i total kaos och jag hade haft sönder alla möjliga saker. då tog jag mig en paus och väntade in mor så hon kunde rädda allt det trasiga. en timme senare är hon hemma och det tar oss över en timme att tillsammans rädda det som går och sen är det bara för mig att fortsätta fixa i ordning allt och städa undan allt efter mig. detta tog mig allt som allt ca. 6-7 timmar så det blev inge plugga alls för mig idag. så det var ju intressant. aja. nu är min kropp så gott som död i alla fall. varje muskel ömmar och har sig. jag blev i varje fall mycket nöjd, även om det ser lite naket ut men det kommer fyllas ut så småningom.

nu ska jag sitta och stirra ett tag sen ska jag ta mig tiden att kika på fotosidor och bli avundsjuk för att jag inte har en kamera som kan ta fina bilder åt mig.


BAAAAAAAAAJS

jag skrev precis ett inlägg här men det fick för så att försvinna så FUCK YOU! orkar inte skriva nytt. får bli senare!

Sophia Somajo – I-rony
Rihanna – Russian Roulette

it has gone to far

Sophia Somajo – Stepmonster

världens vackraste syster, jag älskar dig!

studentstudentstudent

jag går under! jag klarar inte av att ha alla dessa jävla skolarbeten hängandes över mig som jag av någon anledning inte klarar av att ta tag i. jag orkar inte! GE MIG MIN STUDENT NUUUU! då ska jag fan se till att skaffa mig ett liv som jag kan ta vara på! nu låter det som att liv växer på träd med alla som tror det, så är det inte! nu ska jag diska sen sitta med den där jävla gitarren och sen dödshjälp, jippie! mm

angelicadet är inte många människor som har lyckats klamra sig fast så hårt vid mitt hjärta som den här människan, min vackraste angelica. utan att hon vet om det kan hon lyfta bort flera ton från mitt bröst bara genom att bryta ut i hennes fina, sanna och genomträngande leende. jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. jag vill att alla ska veta att jag har den finaste vännen. jag vill att folk ska veta att den kärlek jag känner för henne är oförstörbar, vilket åren har visat. jag vill att hon ska förstå hur fin hon är, och hur bra hon får mig att må. bästa angelica.

Magiskt, Men Tragiskt, låten är inte längre förknippad med smärta och mörker och broar. den är nu förknippad med början på en lång och fin vänskap som jag hoppas aldrig tar slut.

hur ska du veta om ingen lärt dig hur?

jag känner mig kluven & vet varken in eller ut. jag vill ha något som inte verkar finnas, men som jag ändå inte kan sluta drömma om. jag jagar en dröm, en ouppnålig dröm. mitt hjärta väger flera ton och gråten sitter i halsen. jag är för trött, för utmattad för att ens försöka göra något åt saken.

Cara Dillon

brain

nu är det undanplockat på mitt rum. det går med andra ord att se golvet igen. tänkte ta mig en riktig städrunda med dammvippa och så till helgen då jag hoppas kunna möblera om också. mm. nu ska jag sätta mig och läsa om dödshjälp och försöka hitta något om dödshjälp i holland. mm, kul, visst, jätte. jag längtar tills jag får sätta mig och läsa igen. det ska få bli min belöning, en timme dödshjälp, en halvtimmes läsande, en timmes gitarr, en evighets läsande. så ser min dag ut, intressant.
Falla fritt

en genomträngande smärta äter sakta
upp först mina tår, sedan mina fötter och
arbetar sig på så vis upp mot mitt hjärta.
vilsen och skräckslagen faller jag mot marken
ihop om att alldrig behöva vakna igen.

roses

mm, sämst start på morgonen men det ska nog lösa sig ändå. drömde en massa skumma drömmar inatt människor jag känner men inte kan placera som ville att jag skulle kasta en herrjacka på golvet i ett hörn,eh? nu ska jag snabbt proppa i mig min macka sen rusa till bussen!

saft är löjligt gott på morgonen!

midnight skies

hemskahemska kväll. ångesten är djup och snart tar luften nog slut.jag vill bara spy upp alla känslor jag känner ikväll och sedan somna för att sova tills det är vår ute och solen värmer upp mitt iskalla jag. jag behöver förändring. jag behöver förändring nu för snart kvävs jag, jag orkar inte mer. jag är alldeles för trött. jag måste ha förändring, jag måste göra det själv så låt mig omformulera meningen: jag måste förändra min vardag! snarast! jag måste ta tag i skolan likaså! ta tag i mitt liv nästan ännu mer. nu ska jag nog göra mig nudlar och sen måste jag spela mer gitarr om jag någonsin ska lära mig!


mål för morgondagen:
 • låna böcker om dödshjälp i olika länder
 • läsa böcker om dödshjälp i olika länder
 • sitta en timme med gitarren
 • förändra
 • städa
 • gå och lägga mig klockan 23.00 senast!
nudlar, here I come!

Victorious

have some faith

jag känner mig alldeles mör i hela kroppen och helt fluffig i huvudet. det är inte bra för nu borde jag egentligen sitta och fummla med gitarren så att jag kan hinna lära mig tre låtar på en si sådär två månader. sen borde jag även skriva klart arbetet som skulle varit inne i fredags och sen borde jag börja på den vetenskapliga uppsattsen på 8-10 sidor om dödshjälp. eh ja, jag ser fram emot studenten. jag borde även ta och beställa den där jävla mössan. jag vill ha vår och student och sommar och ja kanske till och med ett jobb! kanske skulle det vara skönt. mm, jätte skönt!Mason Jennings – Southern Cross

they don't love you like i love you

jag vill fortfarande ha hårfärgen och jackan!
snart bär det av till skolan. försökte ta vara på min sovmorgon men det gick inge vidare. gick upp en timme innan jag behövde för då var huset fullt av syskonkatten som hatade varandra så jag skulle inte vilja påstå att det var tyst. förresten drömde jag en mardröm, det första jag tänkte när jag vakna var att jag borde skriva ner den för att jag skulle minnas men det sket jag i och nu minns jag den inte - såklart!

.

och så blev allting svart. en dimma lägger sig allt tätare i mitt bröst och snart trycker den så hårt att mitt bröst spricker. av en bok, som jag inte kan låta bli att älska. jag känner mig aningen patetisk men det kan jag leva med för känslan i boken är bland det vackraste jag varit med om, någonsin tror jag!

boktips

det finns inte ord att beskriva min lättnad, jag hade nästan gett upp hoppet men äntligen. det är fredag! ikväll blir det att plugga matte, förhoppningsvis hinna läsa lite och sedan star wars med finaste pojken.

igår läste jag ut en bok, hungerspelen av Suzanne Collins. Nog en av de bättre böcker jag någonsin läst, otroligt gripande. något man tror sker i typ medeltiden visar sig vara i framtiden. Hemsk, spännande och ootroligt bra! en triologi, jag har nu börjat läsa den andra, LÄS!

i don't belive in much but i belive in you

i don't belive in much but i belive in you
i don't belive in much but i belive in you
i don't belive in much but i belive in you
i don't belive in much but i belive in you
i don't belive in much but i belive in you


idag har varit en rent ut sagt gräslig dag. jag har varit för trött för att orka göra någonting alls, allra minst plugga. det är dumt, jag ska snart sätta mig och försöka igen och hoppas koncentrationen sätter sig på plats så att jag kan klara av att faktiskt ta studenten till våren. åh, jisses vår! det känns som en halv evighet kvar & fy så jag längtar, mhm!


world spins madly on

lovelovelovelovelovelovelovelovelove
<3<3<3


mm

det är inte okej att behöva gå upp klockan sex på morgonen. jag försover mig bara och kommer för sent till skolan men vad gör det? egentligen? inget om man går på fryshuset, mm.
efter skolan ska jag träffa angelica, något som verkligen behövs. angelica gör alltid allting bra igen, fina fina angelica! så fort hon skickar bilder till mig ska ni få se för er själva!
Calle Kristiansson – Walking In Memphis

i want to hold your hand

min pojkvän har världens sötaste katt i hemmet. han tror dock att jag är en hund. nu blir det house och te sen sova.
min mage gör ont.

I fell in love

Laura Marling – Old Stone


this must be it

Röyksopp – Junior


det är dött överallt, ingenstans händer det något. skolan är lika kul som vanligt, inte alls med andra ord. nu har dom fått för sig att vi ska sitta i skolan imorgon och göra ingenting när vi kunnat ha sovmorgon, mhm! kanske lika bra så får man kanske klart de som ska vara klart.
nu ska jag ta mig ett varmt bad och tina upp min frusna kropp så att jag kan sätta igång och plugga sen.
jag vill ta upp mitt skrivande igen, mm. det var länge sen nu.

RSS 2.0