oooooohhh

det är ingen stor grej
det kommer inte bli jobbigt
det kommer inte göra ont

visst?!

.

jag vet inte

jag ser fram emot imorgon men är osäker på om jag får, om det inte är fel av mig. är det verkligen rätt att känna såhär när det redan gör så ont? är det normalt? borde jag söka hjälp? jag vet bara att jag mår bättre imorgon, då, då känns allt bra.


paparazzi

JAG HATAR SNÖ OCH JAG HATAR SKOLAN OCH JAG HATAR ALLT!

positiv var det va?

-

ajajaj
det går, det går, jag klarar det. jag bryter inte ihop!
helvete!

:D

Johnossi – 18 Karat Gold

jag fryser satan och snart ska jag ut - kuuuuul

jag är gladgladglad! lalalalallaaaaaaa

dö snö, dö!

idag stöp alla mina planer jag hade så nu vet jag inte vad jag ska göra. plugga kanske? mm, kanske.

idag känns allting bra, det gör fortfarande ont men jag kan ta det nu. jag kan inte neka att saknaden har gröpt ett hål i mitt bröst men det är väl så det ska gå till. jag vet inte, jag har aldrig gjort det här förut. jag är i vilket fall som helst trött på att må dåligt och sprida det omkring mig så från nu ska jag göra mitt bästa för att ni ska få se en positiv ida - lycka till! - hoppas det går väga.

idag får det nog som sagt bli en massa pluggandes, kan behövas. ligger alldeles för mycke efter och ändå velar jag mellan att inte gör anågot alls och plugga - bravo ida!


ida

stig upp nu ida, duscha sen ida, sen måste du äta frukost ida, sen ligger gitarren och väntar på dig, ida.

jag förstår inte hur jag ska hinna allt men på något sätt måste det gå. idag ska jag bara sitta med gitarren, sen får jag dela ut det teoretiska under veckan. ångesten börja sprida sig snabbare och snabbare tillsammans med stressen.

överlev det här ida!!

what are we looking for?

det gör bara så ont hela tiden. om det bara ville sluta göra så jävla ont, då skulle det nästan vara uthärdligt. det funkar inte nu.jag önska det kunde ha varit något annan än du, vem som helst hade varit lättare att komma över. du är för bra och det gör för ont. jag saknar allt som var förut. jag älskar dig.


lovestoned

vad finns det att säga?
jag har dött lite inombords.

fade into you

jag kan inte minnas sist jag var såhär trött, varenda muskel i min kropp värker (specielt i vänster arm) och mina ögonlock har svårt att hålla sig öppna, det är löjligt. jag har inte gjort något mer än suttit ihopkurad i en låda och lyssnat på en kloocka och musik ändå har jag kämpat med att hålla ögonen öppna hela dagen. nu ska jag ut för en cigarett sen ska jag banne mig hoppa i säng och sova natten lång, detta efter jag bytt sängkläder först då, och kanske städat, och juste sen så måste jag ju plugga, DÖÖÖHÖÖÖÖÖÖ!!!

jag saknar angelica, bli frisk!

09.44

jag hatar sprutor, fuck!

toxic

weheartit

det känns som att det ska vår ute, jag kommer få panik när jag stiger utanför dörren, haha. idag är en bra dag, idag känns allt bra och jag är glad, något som säkert kommer ändras till kvällen men nu känns det i alla fall bra puss på det!


mhm

nej nu har jag gått för långt! stäng av dina tankar och handlingar ida!

nu är det över, på riktigt! det är tråkigt men skönt. jag orkar inte mer av det här nu så det är bra. tomttomttomttomt men bra. mhm. ryck upp dig nu ida

boom boom boom

jag är helt utmattad efter allt upp och ned och allt detta velande men nu hoppas jag allt håller sig bra
mm, hejdå

Boom, Boom, Boom

puss älskling


.

JAG HAR FELFELFEL!
jag står inte ut med mig själv
..

flickan och kråkan

och så gick det upp
detta kommer gå bra
jag har trots allt kul mm


make a noise and make it clear


du är det bästa jag vet, du är mitt nya beroende.
det är du som håller mig vid liv.


22.27

hold the line
love is'nt always on time

mina fötter är två isbitar, det är inte trevligt. ska snart försöka plugga lite till sen måste jag nog sova.
godnatt

fanfanfan

jag är trött på alla dessa upp och nedgångar, det måste väl ta slut någon gång?!

Fanfanfan

har suttit och försökt plugga i stort sett hela dagen och ändå knappt kommit någon vart. det känns som att allt bara går nerför just nu. kan inget bara riktigt bra hända - snart?

jag saknar jag saknar inte jag saknar jag saknar inte jag saknar jag saknar inte jag saknar jag saknar inte jag saknar jag saknar inte jag saknar jag saknar inte jag saknar jag saknar inte jag saknar jag saknar jag saknar jag saknar jag saknar dig verkligen!!

jag blev alldeles mör och trött och känner mig lite bortdomnad efter duschen jag tog. det är inge bra för all min motivation till plugger försvann i samma veva. nu kommer jag inte få något mer gjort idag, det är inte bra, inteinteinte! fan

00.37

jag visste inte att något som jag vet är helt rätt kunde kännas så här fel.






















































jagsaknardig

07.42

det gör redan alldeles för ont
















det får inte vara fel

more

jag kan knappt andas för så fort jag drar in börjar jag hosta hejdlöst, mums.
nu vill jag ha mat
mina ögon tål inte lök alls, inte ens när det inte är ja som hackar den
mitt huvud går snart i bitar
likaså mitt hjärta
jag vill jag vill jag vill

what if

you're killing me

mm. trött. gnällig. glad. ledsen. spänd. nyfiken. trygg. förvirrad. sol. värme. otrygg. slask. kyla. vänner. kompisar. kärlek. bortdomnad. hat. andas. andas. andas. gråt. medicin. ? . yrsel. sprallig. huvudvärk. sol. sol. sol. värme. värme. värme. bortglömd.


14.51

i am finished with you
...


min kropp är trött likaså mitt huvud. måste sova mer om nätterna. måste även plugga mer. det finns en massa måsten och jag är för trött för att lyssna på dom. ´

jag har aldrig varit såhär förvirrad tidigare, vad sa du?

if you still have'not closed your eyes

jag hatar mig själv. aldrig mer ska jag sova i bara två timmar. håll fast vid något ida!

in the night, oh in the night

varenda bit av min kropp värker efter att ha suttit i samma ställning i minst 2 timmar. jag är lam och alarmet står redo 06.00. hur ska jag komma upp? hur i all världens namn ska det gå till? jag kan inte sova, jag kan inte sova, eller nej, det är fel. jag kan inte somna. sova kan jag hur länge som helst men kruxet är att somna. jag sitter och lyssnar på min gladlista men det händer ingenting. det gör fortfarande lika ont, lika ont att inse sanningen jag inte vill se men måste. 
I guess you should leave them alone. jag antar att det stämmer ..


20090220115056Tumblr_kw97ru96lv1qzok8uo1_500_large


kick us out

okej
då är det dags att skriva, bara för att hålla ett löfte. jag är inte ens säker på att det var ett löfte men jag gör det i vilket fall som helst.

svart. vit. grå. dagar. timmar. smärta. lättnad. blomma. längtan. tvivel. NEEEEEEJ! det här funkar inte. jag är för trött. jag är för kall. jag är för jävla dúm i huvudet. mm, glädjespridare. puss angelica!

i'm the urban spaceman baby, i've got speed

I don't feel pain

...

12.22

Coldplay – The Scientist

jag blir uppäten inifrån. något tungt svart har letat sig in i min själ för att förgöra den långsamt och mycket plågsamt. jag, glädjespridare? knappast. jag skulle kunna dystra ner ett helt rum genom att bara slå upp blicken. jag är trött och tung. mitt hjärta värker och jag vet inget som hjälper. min själ tynar sakta bort och snart är jag för trött för att kämpa emot.  


silence

vad håller jag ens på med? det borde kännas så självklart men jag har aldrig varit mer kluven. det gör ont i varenda del av min kropp och fasten det känns som att det borde vara till en hjälp är det inte det. hur ska jag kunna klara det här? hur ska jag klara mig utan? hur ska jag klara mig med? vad är det jag gör? jag förstår inte. jaha, dags att förbereda sig för en sömnlös natt antar jag. godmorgon!


HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELVETE

min dator är död, det går inte att få igång alls och jag har hela mitt liv i den där jävla plåtburken! hur dum får man vara - egentligen? så nu är mitt humör på noll och det blir inte bättre av äckligt dålig radiomusik som man bara vill spy på. jag borde plugga men jag orkar inte för allt i världen. det blir extremt tidig sänggång istället. efter att ha varit vaken halva natten igår kan det behövas ..

CPKUKÄCKELFITTHORA!!!!!!!
hatar den här dagen

this time I will




(Jag älskar att se galen ut, ja!)

you're the voice

nu är jag så vansinigt trött på att plugga och då har jag knappt börjat, duktigt ida. jag borde bumsa i säng snart så jag orkar upp imorgon. först ska jag dock skriva om vad dödshjälp är. mm. kul. verkligen!

ljuva yrsel

kan inte den här fökylningen bara dö ut snart? jag skäms när jag sitter på tunnelbanan och snorar som om jag vore sex år gammal, det är pinsamt. inte vill man gärna sitta där och blåsa ut halva hjärnan när folk är i närheten. kalla mig pryd men det är äckligt. jag börjar typ få andingsproblem också eftersom det inte spelar någon roll hur många gånger jag snyter mig, det börjar ändå rinna efter två sekunder och så måste man gå och dra in hela tiden, man blir ju yr till slut.

nog om de, igår var en fin dag som spenderades med angelica. den var ytterst behövlig om jag får säga det själv. massa skratt & te & prat. puss på det!


RSS 2.0