22.02

jag älskar mitt manobeteende idag.
sitter nu och lyssnar på kelly clarkson och kan knappt hålla mig för skratt! det är bra fint med skrattanfall i ens ensamhet.

ska nu försöka fortsätta skriva om min högstadietid och sedan vidare till min gymnasietid, fint det. nej!

vååååår

solsolsol
grusgrusgrus
gladgladglad
bambambam

don't go

jag hatar vad jag har gjort
jag hatar vad jag gör med mig själv
jag hatar att jag gör allt värre
jag hatar att jag är den enda som tar skada
jag hatar att jag kanske skadar andra
jag hatar mig själv och mitt sätt att se på mig själv!

FINT

mitt huvud håller på att gå i bitar medan jag sitter och försöker plugga och lyssnar till min grannes borrande. livet var ju då fint. har precis satt mig med ett arbete som ska vara inne på torsdag och som jag inte alls riktigt vet hur jag ska skriva men det blir säkert fint ändå. när detta arbetet är klart är det bara femtioelva arbeten kvar men det är också fint. från och med nu ska jag se allt som fint. fint!

I've figured out that happiness equals you

fan


du håller för hårt

försvinner aldrig den bultande värken? är det något som kommer följa mig för all framtid? förmodligen inte. men det känns så, som att jag aldrig kommer kunna släppa, aldrig kommer orka gå vidare. men det är nog fel. en dag kommer jag vakna och inse att det inte gör ont längre, men det är många dagar kvar. många dagar av en kvävande sorg som trycker i bröstet. jag längtar efter den dag då jag inte vill mer, den dag då jag inser att det finns mer där ute, mer än den här fruktansvärda plågan i mig. jag längtar.

all i needed was the love you gave

jag vill sända en hälsning till den finaste angelica som aldrig tycks bli frisk.
puss på dig änglabarn!

Tumblr_kv446rak3v1qa1mdto1_400_large
weheartit

feels like heaven

intensiva drömmar om mjuka läppar och len hyBathroomghostlings_one_by_terrakytos_large

shiiiiiiet

måste säga att jag tycker om att komma till skolan två och en halvtimme för tidigt. yes! har suttit i 60 minuter och väntat på att biblioteket ska öppna så nu har jag äntligen någonstans att ta vägen. nu måste jag bara vänta i 35 minuter till så kan jag köpa mitt efterlängtade kaffe sen är det bara 40 minuter kvar till ett onödigt arbetspass sen är det yttligare tre timmar av ingenting. älskar min skola, mm! nej, man kanske borde försöka plugga lite? kanske.


jag är föriövrigt väldigt röksugen


shiny happy people

jag känner mig så löjlig, så patetiskt.
nu ska jag må bra igen! hejdå!

daysleeper

jag önksar att alvedon hjälpte.

det är nästan så att det inte var värt det. eller okej, det var en lögn men jag kommer aldrig att utsätta mig själv för det här igen, aldrig. smärtan är för kvävande, för djup för att jag ska våga lämna ut mig själv såhär igen. jag vill kasta talrikar i golvet och skrika högt. jag önskar att det hjälpte, att det tog bort det här som leker i mitt bröst, det obehagliga som gör det svårt att leva.

jag saknar hans närhet och han lukt. 
jag saknar hans händer och hur de tog i mig.
jag saknar hans sätt att se på mig och se honom le.
jag saknar honom. jag saknar dig, världens vackraste pojkvän!
                                                       (världens vackraste ex-pojkvän)


hjärtesplitter

mitt hjärta ligger i bitar på marken. jag är förundrad över att det fortfarande slår, för det gör det. det känns svårt att erkänna men ingenting funkar längre, jag har ingenstans att hämta energi ifrån längre, ag har ingen att hämta kärlek ifrån. mitt hjärta är trasigt. trasigt. jag önskar alla som än inte fått lära känna den här känslan som har satt sig i mitt bröst slipper göra det, det är knappt att den går att leva med. knappt.

Tumblr_kzlok7drio1qzu1fjo1_500_large

nitton

idag blir jag nitton. det känns rätt jävligt faktiskt. jag känner att jag borde stannat vid arton, arton var en bra ålder, nitton är en inte så lika bra ålder. nitton ger mig ångest. födelsedag utan den jag älskar mer än livet ger mig ångest. allt ger mig ångest. plus att det är alldeles grått ute och snöar. jag orkar inte.

Tumblr_kqkg4hsehh1qa2qlfo1_400_large
Tumblr_kwiby8fkhu1qa9mbeo1_400_large
photo: weheartit

I don't belive you

varför kan inte bara känslan av att det faktiskt är över infinna sig?
det känns inte som att det kan vara över, inte än. det är fel! det är fel, fel, fel!
mm

du

jag älskar dig för mycket
jag kommer vänta vare sig du vill det eller inte, det spelar ingen roll om du kommer hata mig, jag kommer inte kunna släppa dig. jag önskar att det inte hade tagit slut, inte såhär i alla fall. du är fortfarande det bästa jag vet!


everything is hard

nu är jag hungrig och ska snart ta mig ett bad sen fortsätta plugga. det känns som att det kanske kan funka nu. jag är trött men jag vet att jag måste så det kommer nog att gå. jag hoppas dagen blir bra så att allt kan hålla i sig. mm. jag saknar angelica!


I've got speedlift me up

mm
lycka!

dagen har varit bra, fantastisk. jag liksom svävar på moln och kommer inte få en enda blund inatt. det bubblar alldeles i mig och jag kan inte sluta le. det här är bra ida, imorgon kan du plugga!

hmm

varför gör det ont igen? jag trodde det var över!
jag känner mig tom och ensam.
fan

lift me up

illamående - illamående - illamående
det är inte kuuul


jag börjar bli löjligt stressad över skolan och jag börjar bli rasande på mig själv eftersom jag alltid skjuter upp skiten. plugga ida, plugga!jag har verkligen ingenting att säga, nada. mitt liv rullar på. det går upp och ner som alltid. finner dock de mesta ganska tråkigt men det är väl ändå inte ovanligt. men jag mår försvånansvärt bra, är nästan lycklig. det var länge sen så jag ska allt hålla fast känslan så länge det går.

RSS 2.0